Hrušky a jablka s překvapením

Suroviny

větších hrušek

2 ks

větších jablek

2 ks

moučkového cukru

1 PL

marcipánové hmoty

40 g

čokolády na vaření

40 g

Postup přípravy:

Hrušky a jablka omyjeme a osušíme, ale neloupeme. Opatrně odstraníme jádřince a plody ještě trochu vydlabeme. Pokrájenou dužinu, cukr, nastrouhanou marcipánovou hmotu a čokoládu zamícháme a trochu prohněteme, aby se vše spojilo v těstíčko. Touto směsí naplníme ovoce a přitlačíme. Vložíme do vymazané misky a pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180˚C asi 20 minut. Rozdělíme na talíře a ozdobíme lístkem meduňky.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.8.2016 12:44| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist