Hrušky a jablka s překvapením

Suroviny

větších hrušek
2 ks
větších jablek
2 ks
moučkového cukru
1 PL
marcipánové hmoty
40 g
čokolády na vaření
40 g

Postup přípravy:

Hrušky a jablka omyjeme a osušíme, ale neloupeme. Opatrně odstraníme jádřince a plody ještě trochu vydlabeme. Pokrájenou dužinu, cukr, nastrouhanou marcipánovou hmotu a čokoládu zamícháme a trochu prohněteme, aby se vše spojilo v těstíčko. Touto směsí naplníme ovoce a přitlačíme. Vložíme do vymazané misky a pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180˚C asi 20 minut. Rozdělíme na talíře a ozdobíme lístkem meduňky.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.8.2016 12:44| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist