hrusky-nadivane-syrem.jpg

Nadívané hrušky sýrem a paštikou

Hrušky oloupejte, překrojte napůl, vykrojte jaderník, vložte je do kastrolu, zalijte vodou s citrónovou šťávou (nebo bílým vínem) a povařte skoro doměkka. Pokud máte hrušky měkké, pouze je potřete citrónovou šťávou. Rozložte je na talířky (spodní část podle potřeby seřízněte, aby...

Diskuze

5 komentářů

    s
    sumka55

    Nadívané hrušky sýrem a paštikou taky se mi ta kombinace nelíbí

    nova2

    připadá mě to kombinace jako kdyby vařil pejsek s kočičkou..i když chuť může být překvapivá

    j
    jankac

    Nadívané hrušky sýrem a paštikou som ešte nikdy nejedla, neviem, či by mi to chutilo.

    l
    lidka2

    Neznám, ale zdá se mi to už překombinované (nechci říct přeplácané).

    s
    stana1

    Nadívané hrušky sýrem a paštikou nic pro mne.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist