Mražený mandlový krém

Suroviny

cukr krupice
250 g
šlehačka
3 dcl
vejce
2 ks
mandlové lupínky
200 g

Postup přípravy:

Griliáš: 200 g mandlových lupínků (plátků), 150 g cukru krupice

Příprava griliáše: cukr necháme za stálého míchání pomalu rozpustit na pánvi. Přisypeme mandlové plátky a promícháme. Směs rozetřeme na pečící papír, necháme vychladnout a pak ztuhlý plát nasekáme nahrubo.

Z vajec a cukru ušleháme pevnou hmotu, do které vmícháme ušlehanou šlehačku a griliáš. Těsto rovnoměrně rozdělíme do formy na srnčí hřbet vyložený potravinářskou fólií a necháme zmrazit. Krájíme na plátky.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist