Smetanový krém s chilli a vanilkou

Suroviny

světlé bagety sypané sezamovými semínky

1 ks

lučiny

150 g

bílého vína

5 PL

vanilkového lusku

1 ks

nepravého černého kaviáru

1 sklenice

čerstvé červené papriky

1 ks

mleté chilli

dle chuti

sůl

dle chuti

lístky kadeřavého salátu (např. frisée) na ozdobení

dle potřeby

Postup přípravy:

Lusk vanilky podélně rozřízneme a vyškrábeme z něj dužninu. Smícháme ji s lučinou a postupně přimícháváme tolik bílého vína, abychom umíchali hladký krém, který není ani příliš hustý, ani příliš řídký. Dochutíme ho solí a chilli a naplníme do cukrářského sáčku s hladkou trubičkou. Bagetu nakrájíme na kolečka, nastříkáme na ně připravený krém a doplníme ho lžičkou kaviáru. Na závěr jednohubky ozdobíme kousky papriky a lístky čerstvého salátu.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.12.2016 3:59| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist