Smetanový krém s chilli a vanilkou

Suroviny

světlé bagety sypané sezamovými semínky
1 ks
lučiny
150 g
bílého vína
5 PL
vanilkového lusku
1 ks
nepravého černého kaviáru
1 sklenice
čerstvé červené papriky
1 ks
mleté chilli
dle chuti
sůl
dle chuti
lístky kadeřavého salátu (např. frisée) na ozdobení
dle potřeby

Postup přípravy:

Lusk vanilky podélně rozřízneme a vyškrábeme z něj dužninu. Smícháme ji s lučinou a postupně přimícháváme tolik bílého vína, abychom umíchali hladký krém, který není ani příliš hustý, ani příliš řídký. Dochutíme ho solí a chilli a naplníme do cukrářského sáčku s hladkou trubičkou. Bagetu nakrájíme na kolečka, nastříkáme na ně připravený krém a doplníme ho lžičkou kaviáru. Na závěr jednohubky ozdobíme kousky papriky a lístky čerstvého salátu.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.12.2016 3:59| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist