Mražený mandlový krém

Griliáš: 200 g mandlových lupínků (plátků), 150 g cukru krupice Příprava griliáše: cukr necháme za stálého míchání pomalu rozpustit na pánvi. Přisypeme mandlové plátky a promícháme. Směs rozetřeme na pečící papír, necháme vychladnout a pak ztuhlý plát nasekáme nahrubo. Z vajec...

Diskuze

7 komentářů

    b
    bubu411

    Zaujímavý nápad na zmrzku

    x
    xxkouckaxx

    my baštíme zmrzliny a jiné pochoutky i v zimě – hele nejsme příbuzní ?

    x
    xxkouckaxx

    Mražený mandlový krém – jo jo , zmrzlinka to je moje !

    x
    xxkouckaxx

    Nevím, jak vy, ale my baštíme zmrzliny a jiné pochoutky i v zimě – u nás se též mlsají celý rok !

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to velice dobře , ale na mně je příprava zdlouhavá

    k
    krockovapavla

    Tento krém je vynikající všem ho mileráda doporučuji.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist