Čokoládový krém se zmrzlinou

Suroviny

12% smetana

200 ml

cukr

50 g

škrobová moučka

1 ČL

hořká čokoláda (70%)

100 g

vanilková zmrzlina

4 porce

zralé mango

1 ks

strouhaný kokos nebo lupínky

1 PL

Postup přípravy:

Čokoládu na prkénku jemně nakrájejte nožem. Svařte smetanu s cukrem a lžičkou škrobové moučky. Odstavte, do horké směsi vmíchejte nakrájenou čokoládu a míchejte, až se vše rozpustí a dobře spojí. Nádobu postavte do studené vody a míchejte, dokud krém nezchladne. Rozdělte ho do pohárů a dobře vychlaďte. Každý pohár doplňte kopečkem vanilkové zmrzliny, kouskem manga (nebo i jiným ovocem) a lehce posypte kokosem.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist