Mleté maso plněné párky a vejci

Suroviny

vejce
8 ks
tenké párky
2 ks
mleté maso
1 kg
česnek
2 stroužky
vegeta
1 ČL
máčená žemle
1 ks
majoránka
směs koření do mletých mas
strouhanka
trocha hladké mouky
voda
sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Nejprve si uvaříme 4 vejce natvrdo a spolu s párky odložíme. Všechny ostatní suroviny dáme do mísy a řádně promícháme. Ze zpracované hmoty utvoříme šišku a uplácáme ji vodou, mírně obalíme ve strouhance a vložíme do pekáče s osolenou vodou.

Hřbetem ruky uděláme hluboký důlek po celé délce šišky, vložíme za sebou vařená vejce a párky a těsto přimáčkneme k sobě tak, abychom opět utvořili tvar šišky. Můžeme dát kolem šišky cibuli na kolečka.

Maso polijeme osolenou vodou a dáme do vyhřáté trouby péct. Během pečení poléváme. Pečeme zhruba hodinu.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.5.2012 3:43| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist