Miniindiánci s čokoládovou polevou

Suroviny

krupicového cukru

210 g

bílků

3 ks

citrónová šťáva

dle chuti

dětské piškoty

dle potřeby

čokoláda na vaření

dle potřeby

Postup přípravy:

Bílky ušlehejte v nerezové nebo smaltované misce s polovinou cukru do pěny. Nádobu vložte do horké vodní páry, přidejte zbytek cukru a pár kapek citrónové šťávy a vyšlehejte dotuha. Hmotou naplňte cukrářský sáček. Piškoty rozložte na plech vyložený pečícím papírem a nastříkejte na ně čepičky sněhu. Plech vložte do trouby vyhřáté na 50 °C a asi půl hodiny sušte. Cukroví nechte vychladnout. Ve vodní lázni rozehřejte čokoládu a indiánky v ní namáčejte. Každý vložte do ozdobného papírového košíčku a čokoládu nechte ztuhnout. Ihned podávejte.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.12.2016 10:21| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist