Masová roláda s Moravankou

Suroviny

libového bůčku a nebo plecka
1 kg
vejce
1 ks
moravanka
1 ks
měkkého salámu
20-30 dkg
česnek (celá palička)
1 ks
vegeta
solamylu
1 ČL
střevo na tlačenku

Postup přípravy:

Bůček nebo plecko pomeleme, přidáme 1 vejce, pokrájenou na jemno Moravanku (bez šťávy), salám, protlačený česnek, vegetu a solamyl. Řádně promícháme a dáme do střeva na tlačenku. Já používám střívko užší, líp se pak roládka krájí, ale dle toho, jak velkou máte nádobu na vaření. Vaříme 1 a 1/2 hod., vytáhneme a necháme ve střívku do druhého dne, můžeme otáčet. Pak střívko rozstříhneme a roládu obalíme v červené paprice.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.9.2013 12:42| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist