Marmeláda z pomerančů a jablek

Suroviny

pomeranč
15 ks
jablko
15 ks
cukr
1 kg
voda
1 l

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Z poloviny pomerančů okrájíme kůru, uvaříme do měkka a nakrájíme na podlouhlé kousky. Ostatní pomeranče nakrájíme jemně s kůrou, jen odstaníme jádra.

Stejně oloupeme jablka a po odstranění jaderníku nakrájíme na kousky.

Cukr svaříme s vodou, do toho dáme pomeranče podélně nakrájené a do měkka uvařené kousky kůry i jablka a vaříme nejméně 40 minut do stejnoměrně husté hmoty.

Můžeme je prolisovat a dáme na litrovou sklenici marmelády kávovou lžičku prášku do zavařenin.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.3.2012 8:40| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist