Marinované hovězí maso s cibulkou

hovezi-maso-s-cibulkami-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

hovězí svíčková
300 g
koňak
1 PL
worcestrová omáčka
1 ČL
olivový olej
4 PL
jemně nasekaná zelená petrželka
1-2 PL
mořská sůl, čerstvě drcený barevný pepř
dle chuti
vločky pálivé papriky nebo chilli
dle chuti
cherry rajčátko
dle chuti
malá cibulka
dle chuti

Postup přípravy:

Maso nakrájejte na kostky, dejte do misky, zalijte koňakem, worcesterskou omáčkou a olejem. Přidejte sůl, drcený barevný pepř, lžžičku vloček pálivé papriky nebo špetku chilli a lžžíci nasekané petržželky. Promíchejte a nechte chvíli nebo i do druhého dne rozležžet. Maso napíchejte na předem namočené špejle nebo grilovací jehly střídavě s cherry rajčátky a oloupanými cibulkami a zvolna je opečte ze všech stran na grilu. Podávejte samotné nebo s opečenými bramborami.

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.8.2019 2:01| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist