Maďarské kedlubny s protlakem

Suroviny

kedlubny
cibule
1 ks
máslo
sůl
sladká mletá paprika
rajčatový protlak
2-3 PL
středně velký brambor
1 ks
hovězí vývar (lze i z kostky)

Postup přípravy:

1. Oloupané a na plátky nakrájené kedlubny podusíme společně s nadrobno nakrájenou cibulkou a špetkou solí na rozpáleném másle.

2. Po chvilce přidáme sladkou papriku, rajčatový protlak a přistrouháme syrový brambor. Podlijeme hovězím vývarem, osolíme, dochutíme a dusíme doměkka.

3. Maďarské kedlubny podáváme s vařenými bramborami.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.1.2011 5:19

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist