Maďarské kedlubny s protlakem

1. Oloupané a na plátky nakrájené kedlubny podusíme společně s nadrobno nakrájenou cibulkou a špetkou solí na rozpáleném másle. 2. Po chvilce přidáme sladkou papriku, rajčatový protlak a přistrouháme syrový brambor. Podlijeme hovězím vývarem, osolíme, dochutíme a dusíme doměkka. 3. Maďarské kedlubny podáváme s vařenými bramborami.

Diskuze

10 komentářů

    j
    jankac

    KEDLUBNY S PROTLAKEM som ešte nevarila, asi by mi to rodina nejedla.

    s
    sumka55

    Maďarskou kuchyni mám ráda, pro její pikantnost, tento recept neznám, ale vyzkouším

    l
    ladouch

    To může být dobré, někdy vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    vegetariánský recept, který chutná – to by stálo za zkoušku !

    x
    xxkouckaxx

    Výborný vegetariánský recept, který chutná a perfektně vypadá – to se mi líbí !

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle vypadá opravdu moc dobře , nic takového neznám

    o
    ostrowid

    recept neznám ale za vyzkoušení stojí

    l
    Lucka258

    Také mám kedlubny moc ráda.Miluji zelí z kedlubů a tento recept neznám.Ráda se jím nechám v létě inspirovat až budou kedlubny

    e
    evhu

    Keedlubny milujeme , a takovou kedlubnovku, tento recept neznám

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist