Maďarské kedlubny s protlakem
1. Oloupané a na plátky nakrájené kedlubny podusíme společně s nadrobno nakrájenou cibulkou a špetkou solí na rozpáleném másle. 2. Po chvilce přidáme sladkou papriku, rajčatový protlak a přistrouháme syrový brambor. Podlijeme hovězím vývarem, osolíme, dochutíme a dusíme doměkka. 3. Maďarské kedlubny podáváme s vařenými bramborami.
KEDLUBNY S PROTLAKEM som ešte nevarila, asi by mi to rodina nejedla.
Maďarskou kuchyni mám ráda, pro její pikantnost, tento recept neznám, ale vyzkouším
To může být dobré, někdy vyzkouším.
vegetariánský recept, který chutná – to by stálo za zkoušku !
Výborný vegetariánský recept, který chutná a perfektně vypadá – to se mi líbí !
tak tohle vypadá opravdu moc dobře , nic takového neznám
recept neznám ale za vyzkoušení stojí
Také mám kedlubny moc ráda.Miluji zelí z kedlubů a tento recept neznám.Ráda se jím nechám v létě inspirovat až budou kedlubny
Keedlubny milujeme , a takovou kedlubnovku, tento recept neznám