Losos se sýrovou omáčkou a bazalkou

Suroviny

filety z lososa
máslo
citron
2 ks
bílé víno
1 dcl
celý pepř
nové koření
bobkový list
cibule
2 ks
petrželová nať
bazalka
tavený sýr
3 ks
zakysaná smetana

Postup přípravy:

Losos pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a potřeme nasekanou bazalkou na hrubo.

Na pánvi na másle orestujeme pokrájenou cibuli, přidáme všechno koření, položíme porce lososa a zalijeme bílým vínem. Pečeme v troubě asi 15 minut.

Tavený sýr a smetanu rozmixujeme, necháme trochu provařit, ochutíme solí a popřem. Vzniklou omáčkou porce přelijeme.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist