Losos s citrónovými mušličkami

profimedia-0014114465-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

filet lososa bez kůže
600 g
šťáva a kůra
ze 2 citronů
petržel
2 polévkové lžíce
kopr
1 lžíce
česnek
1 stroužek
nízkotučný tvaroh
250 g
těstovinové mušle
400 g

Postup přípravy:

Duste filety lososa 10-15 minut, než jsou jemné a úplně hotové. Ochlaďte několik minut a rozdělte na velké kousky. Smíchejte dohromady citrónovou šťávu s kůrou, nakrájenou petržel, kopr, česnek a nízkotučný jogurt. Obalte lososa v omáčce, přikryjte a nechte stát 1 hodinu, aby se chutě promíchaly. Uvařte mušle podle návodu, pečlivě osušte. Smíchejte těstoviny a kousky lososa v omáčce. Podávejte např. s celerovým salátem.

Tip: Lososa v tomto receptu můžete nahradit tuňákem. V tomto případě použijte koriandr místo kopru.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.7.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist