Lahodný losos ve smetanové omáčce s křenem

Suroviny

losos
600 g
olej
2 PL
hladká mouka
1 PL
smetana
2 dcl
křen nakládaný v octu
1 ČL
sůl
1 ČL
ocet
1 ČL
bobkový list
1 ks
kuličky nového koření
4 ks
citron
1 ks
mletý bílý pepř
1 špetka

Postup přípravy:

Očištěného a vykostěného lososa naporcujeme a vložíme do 1 litru vroucí vody. Přidáme sůl, ocet, nové koření a bobkový list a vaříme cca 15 minut. Z oleje a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme 2 dcl scezeného vývaru z ryby a smetanou a za stálého míchání uvaříme hladkou omáčku. Do omáčky přidáme křen, promícháme a dochutíme 1 lžicí citrónové šťávy. Porce lososa před podáváním lehce osmahneme a přelijeme omáčkou.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.6.2015 2:05| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist