Losos na divoko s tymiánem

Suroviny

čerstvého lososa
600 g
bobkového listu
3 ks
nového koření
4 ks
černého pepře
16 ks
tymiánu
1/2-1 ČL
olivového oleje
4 PL
citrónu
1/2 ks
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Maso z lososa nakrájejte na asi 2 cm silné plátky, pokapejte je citrónovou šťávou a nechte chvíli stát. Mezitím umelte, nebo utlučte v hmoždíři co nejjemněji všechno koření – nové koření, pepř, tymián a bobkový list, který předem nalámejte. Maso osušte, potřete ze všech stran olejem a posypte rovnoměrně kořením. Nechte rozležet a pak upečte z obou stran na olejem potřené pánvi nebo na plechu vyloženém pečícím papírem, či grilu. Podávejte se špenátem, těstovinami nebo různě upravenými brambory.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.12.2016 2:30

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist