losos_1.jpg

Losos na divoko s tymiánem

Maso z lososa nakrájejte na asi 2 cm silné plátky, pokapejte je citrónovou šťávou a nechte chvíli stát. Mezitím umelte, nebo utlučte v hmoždíři co nejjemněji všechno koření – nové koření, pepř, tymián a bobkový list, který předem nalámejte. Maso osušte, potřete ze...

Diskuze

7 komentářů

    nova2

    Lososa mám moc ráda, ale s tymiánem jsem ještě nezkoušela.

    s
    sumka55

    Losos na divoko s tymiánem losos je výborný na jakýkoliv způsob

    b
    Bobina1

    Losos na divoko s tymiánem je výtečný.

    l
    lucik21

    Losos na divoko s tymiánem bych si hned dala

    j
    jankac

    Losos na divoko s tymiánem by som si dala hneď.

    b
    Bobina1

    Losos na divoko s tymiánem – nechala bych se pozvat.

    s
    stana1

    Losos na divoko s tymiánem může být dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist