Langoše

Suroviny

hladké mouky
500 g
droždí
5 dkg
vody
4 dcl
sůl, olej
navrch eidam, kečup, česnek

Postup přípravy:

Do části vody připravíme kvásek – ten pak přidáme do osolené mouky spolu s další teplou vodou a zaděláme těsto, které necháme kynout (asi hodinu). Vystačí na 8 langošů, které vkládáme do horkého oleje a smažíme z obou stran. Hotové potíráme česnekem rozmíchaným v trošce vody, sypeme eidamem, potíráme kečupem… podle chuti.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.6.2013 2:13| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist