langose.jpg

Langoše

Do části vody připravíme kvásek – ten pak přidáme do osolené mouky spolu s další teplou vodou a zaděláme těsto, které necháme kynout (asi hodinu). Vystačí na 8 langošů, které vkládáme do horkého oleje a smažíme z obou stran. Hotové potíráme česnekem rozmíchaným...

Diskuze

12 komentářů

    j
    jankac

    Langoše robievam , ale mám iný recept.

    z
    Zuzana2403

    Vděčné a dobré jídlo. Tím vždy potěším svého syna.

    x
    xxkouckaxx

    už jsem zkoušela víc receptů a vždy byly skvělé

    d
    Daimon

    Tak dnes je oběd vyřešený, už se na ně moc těšíme 🙂 mňam

    m
    martinnatr

    miluju langoše, dlouho jsem je nedělala

    l
    ladouch

    Dělám je často, máme je moc rádi, hlavně s majonézou česnekem a sýrem.

    d
    Daniela76

    Langoše mám ráda s česnekem a s velkou kupou nastrouhaného sýru.

    l
    lucik21

    není nad domácí langoše, už se na ně těším

    g
    glady

    Domácí langoše jsou super. Děláváme je poměrně často a vždy si pochutnáme.

    v
    viki11

    Jsou chutné a oblíbené. Dají se kombinovat s různými příchutěmi.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist