Langoše
Do části vody připravíme kvásek – ten pak přidáme do osolené mouky spolu s další teplou vodou a zaděláme těsto, které necháme kynout (asi hodinu). Vystačí na 8 langošů, které vkládáme do horkého oleje a smažíme z obou stran. Hotové potíráme česnekem rozmíchaným...
Langoše robievam , ale mám iný recept.
Vděčné a dobré jídlo. Tím vždy potěším svého syna.
už jsem zkoušela víc receptů a vždy byly skvělé
Tak dnes je oběd vyřešený, už se na ně moc těšíme 🙂 mňam
miluju langoše, dlouho jsem je nedělala
Dělám je často, máme je moc rádi, hlavně s majonézou česnekem a sýrem.
Langoše mám ráda s česnekem a s velkou kupou nastrouhaného sýru.
není nad domácí langoše, už se na ně těším
Domácí langoše jsou super. Děláváme je poměrně často a vždy si pochutnáme.
Jsou chutné a oblíbené. Dají se kombinovat s různými příchutěmi.