Labutě plněné krémem

Suroviny

vody
1/4 l
hery
90 g
hladké nebo polohrubé mouky
140 g
vejce
4 ks
sůl, tuk na plech
smetana ke šlehání
moučkový cukr na ozdobu

Postup přípravy:

Do vroucí vody vsypeme mouku a za stálého míchání necháme propařit. Přidáme vejce a vymícháme. Pomocí cukrářského sáčku stříkáme na plech oválky.

Pečeme asi 15 minut. Po vychladnutí na spodní díl nastříkáme šlehačku, druhý díl rozkrojíme na křidélka a dopředu opatrně vpíchneme labutí hlavičku.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist