Květákový salát s olivami

Suroviny

černých oliv
100 g
kapie
100 g
petrželové natě
2 PL
olej
citron - šťáva
1 ks
sůl, pepř
květák
700 g

Postup přípravy:

Opraný květák rozebereme na jednotlivé růžičky a uvaříme v osolené vodě. Když je hotový, vodu slijeme a květák zakapeme citronovou šťávou, aby neztmavl. Olivy nakrájíme na kolečka, papriky na proužky a opatrně smícháme s květákem a nasekanou petrželkou. Zalijeme olejem a dochutíme pepřem, je-li potřeba i solí.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist