Květák se sýrovou čepicí a šunkou

Suroviny

uvařený květák
1 ks
šunka
100 g
strouhaný sýr
150 g
máslo
50 g
šlehačka
1 balení
vejce
1 ks
mléko
1 dcl
hladká mouka
5 PL
pepř, sůl

Postup přípravy:

Do vymazané zapékací mísy naskládáme růžičky uvařeného květáku, nakrájenou šunku a zalijeme bešamelovou omáčkou. Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, rozšleháme mléko se šlehačkou, osolíme, opepříme a vymícháme omáčku. Strouhaný sýr rozmícháme s vejcem, nalijeme na bešamel a zapečeme při teplotě 185 °C.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist