Květák se sýrovou čepicí a šunkou

Suroviny

uvařený květák
1 ks
šunka
100 g
strouhaný sýr
150 g
máslo
50 g
šlehačka
1 balení
vejce
1 ks
mléko
1 dcl
hladká mouka
5 PL
pepř, sůl

Postup přípravy:

Do vymazané zapékací mísy naskládáme růžičky uvařeného květáku, nakrájenou šunku a zalijeme bešamelovou omáčkou. Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, rozšleháme mléko se šlehačkou, osolíme, opepříme a vymícháme omáčku. Strouhaný sýr rozmícháme s vejcem, nalijeme na bešamel a zapečeme při teplotě 185 °C.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist