Kuřecí stehýnka na starofrancouzský způsob

Suroviny

kuřecí stehno
5 ks
slanina
100 g
máslo
100 g
drůbeží játra
150 g
cibule
150 g
chléb
100 g
sůl
pepř
drůbeží vývar

Postup přípravy:

Kuřecí stehýnka částečné vykostíme.Do kastrolu vložíme máslo, na proužky nakrájenou cibuli a slaninu. Zlehka osmahneme, přidáme kuřecí stehýnka, osolíme, opepříme, podlijeme a dusíme téměř doměkka.

Poté přidáme na malé kostičky nakrájená drůbeží játra, krátce osmahneme. Závěrem přidáme nastrouhaný tmavý chléb, kterým pokrm zahustíme.

Provaříme, dochutíme a přelijeme přes kuře. K takto připravenému kuřeti podáváme vařené brambory. V podzimních měsících můžeme dát jako přílohu pečené brombory ve slupce.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.4.2011 8:35| autor: katy075

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist