Kuřecí stehýnka na starofrancouzský způsob

Suroviny

kuřecí stehno
5 ks
slanina
100 g
máslo
100 g
drůbeží játra
150 g
cibule
150 g
chléb
100 g
sůl
pepř
drůbeží vývar

Postup přípravy:

Kuřecí stehýnka částečné vykostíme.Do kastrolu vložíme máslo, na proužky nakrájenou cibuli a slaninu. Zlehka osmahneme, přidáme kuřecí stehýnka, osolíme, opepříme, podlijeme a dusíme téměř doměkka.

Poté přidáme na malé kostičky nakrájená drůbeží játra, krátce osmahneme. Závěrem přidáme nastrouhaný tmavý chléb, kterým pokrm zahustíme.

Provaříme, dochutíme a přelijeme přes kuře. K takto připravenému kuřeti podáváme vařené brambory. V podzimních měsících můžeme dát jako přílohu pečené brombory ve slupce.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.4.2011 8:35| autor: katy075

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist