Kuřecí stehýnka na starofrancouzský způsob
Kuřecí stehýnka částečné vykostíme.Do kastrolu vložíme máslo, na proužky nakrájenou cibuli a slaninu. Zlehka osmahneme, přidáme kuřecí stehýnka, osolíme, opepříme, podlijeme a dusíme téměř doměkka. Poté přidáme na malé kostičky nakrájená drůbeží játra, krátce osmahneme. Závěrem přidáme nastrouhaný tmavý chléb, kterým...
Já bych si to také dala, ale bohužel nemám ráda tmavý chléb.
To bych si také pochutnala, dobrý recept.
Tento recept je vynkající a moc chutný.
Kuřecí stehýnka na starofrancouzský způsob – další lákavý a dobrý recept, ráda bych se nechala zlákat :-)))))
recept vypadá zajímavě , líbí se mi to zahuštění tmavým chlebem !