Kuřecí prsíčka se slaninou a jablkem

Suroviny

kuřecí prsíčka (množství dle potřeby, stejně jako ostatní)
plátky anglické slaniny
jablko
1 ks
sůl, pepř, yzop nebo dobromysl (oregano)
vývar
hladká mouka na zahuštění
citron

Postup přípravy:

Ludmila Klukanová doporučuje:

Kuřecí prsíčka nařízneme, osolíme, opepříme a vložíme do nich v plátku anglické slaniny 1/8 oloupaného jablka, párátkem uzavřeme, posypeme yzopem či dobromyslí, klademe na pánev, opečeme, podlijeme vývarem a dusíme do měkka.

Hotové vyjmeme, šťávu zahustíme hladkou moukou a ke konci vylepšíme několika kapkami citronu. Podáváme s rýží. Dobrou chuť!

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist