Kuřecí křidélka s chilli na černém pivu

Suroviny

kuřecích křídélek
10 ks
česneku
4 stroužky
chilli papriček
2 ks
tmavého piva
1 lahev
extra panenského olivového oleje
4 PL
grilovacího koření
2 ČL

Postup přípravy:

Z oleje, prolisovaného česneku, nasekaných chilli papriček a grilovacího koření si připravte marinádu, kterou důkladně potřete křidélka ze všech stran, ta nechte uležet nejlépe do druhého dne. Grilujte za stálého otáčení a polévání pivem asi 45 minut (pokud grilujete v troubě, podložte maso alobalem a grilujte při 250 °C asi 35 minut).

Hodnocení

4  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.3.2016 1:30| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist