kureci-kridelka-na-cernem-pivu.jpg

Kuřecí křidélka s chilli na černém pivu

Z oleje, prolisovaného česneku, nasekaných chilli papriček a grilovacího koření si připravte marinádu, kterou důkladně potřete křidélka ze všech stran, ta nechte uležet nejlépe do druhého dne. Grilujte za stálého otáčení a polévání pivem asi 45 minut (pokud grilujete v troubě, podložte...

Diskuze

2 komentáře

    r
    renda4141

    Kuřecí křidélka s chilli na černém pivu je opravdu dobré. 🙂

    b
    Bobina1

    Mám raději stehna. Nerada obírám kosti.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist