Kuřecí kousky v hořčicovém sosu se žampióny

Suroviny

voda
1 sklenice
pepř
1 špetka
sůl
hořčice
4-6 PL
kuřecí stehno
4 ks
žampiony
400 g

Postup přípravy:

Vykostíme kuřecí stehna a maso dáme dusit. Až maso bude podušené přidáme sůl a pepř. Zda máme maso hotové, tak chvíli před koncem přidáme rozkrájené žampiony a chvíli s nimi maso dále dusíme. Až bude směs žampionů a masa podušená příjde na řadu hořčice. Po přidání hořčice promícháme a necháme 3 minuty podusit ještě jednou.

Dále záleží na vařícím a ten si zahustí sos, jak bude chtít. Pokud bude chtít sos naředit přilije trochu vody. Nyní lze podávat. Je možné podávat s rýží, nebo chlebem. Jako přílohu je možné použít téměř jakoukoliv zeleninu, ale velmi vhodná je čerstvá okurka.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.3.2011 4:53| autor: mrvovaza

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist