Kuřecí játra s cibulkou a kmínem

Suroviny

kuřecí játra
700 g
cibule
150 g
tuk
100 g
sůl
20 g
mletý pepř
1 špetka
kmín
1 špetka

Postup přípravy:

Očištěná drůbeží játra pečlivě opláchneme, necháme okapat a nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné plátky, pak ji orestujeme na tuku dorůžova. Přidáme připravená játra, opepříme je a posypeme kmínem. Játra orestujeme a krátce podusíme pod poklicí. Udušená játra nakonec osolíme a ihned servírujeme.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.2.2015 9:26| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist