Kuřecí a vepřové maso se smetanou a zeleným pepřem

Suroviny

kuřecí maso
250 g
vepřová panenka
250 g
žampiony
100 g
sladký kečup
2 PL
smetana na vaření
1 dcl
větší cibule
1 ks
zelený nakládaný pepř
1 špetka
vývar nebo voda
100 ml
grilovací koření
1 ČL
sůl
1 špetka

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, okořeníme grilovacím kořením a necháme chvíli odpočinout. Oloupanou, nadrobno nebo na tenká kolečka nakrájenou cibuli zprudka orestujeme na malém množství dobře rozpáleného oleje na pánvi, přidáme naložené maso, za stálého míchání opečeme dozlatova. Opečené maso mírně podlijeme vodou nebo vývarem, přidáme na plátky pokrájené žampióny, zelený pepř, kečup, smetanu, zamícháme a na mírném zdroji tepla necháme chvíli povařit, občas směs zamícháme. Nakonec ochutnáme, případně omáčku dosolíme, dosladíme a můžeme servírovat, například s rýží nebo opečeným bramborem.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.7.2015 3:41| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist