Kuře na pomerančích s chilli papričkou

Suroviny

kuřecí maso (bez kosti)
400 g
olej
2 PL
chilli paprička
1 KL
cukr
1 KL
sójová omáčka
1 PL
víno
2 PL
glutasol
1/2 KL
pomeranč
1 ks
vejce
1 ks
máčený škrob
1 KL
koňak nebo rýžová pálenka
1 PL
sůl

Postup přípravy:

Pokrájené maso osolíme a smícháme s nasekanými papričkami, olejem, koňakem, vínem a předem povařenou, na proužky nakrájenou pomerančovou kůrou. Směs zakapeme pomerančovou šťávou a za občasného promíchání necháme odležet 6-8 hodin. Pak orestujeme na oleji a dochutíme zbylými přísadami.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist