Kuře na jehle

Suroviny

kuřecí prsa
moravská slanina
cibule
sójová omáčka
2 PL
dezertní víno
1 PL
cukr
1 ČL
zázvor
1 ČL
protlačený česnek
3 stroužky
sůl
med
2 PL
brokolice
česnek
3 stroužky
bílé koření
vegeta
bílé víno
2 dcl

Postup přípravy:

 marináda: 3 lžíce sojové omáčky,  1 lžíce dezertního vína,  1 lžička cukru,  1 lžička zázvoru, 3 stroužky protlačeného česneku, sůl

Směs na potírání: 2 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce medu,  příloha –

Uděláme si marinádu a necháme v ní maso aspoň dvě hodiny. Potom napícháme na jehly spolu se slaninou a cibulí. Grilujeme a během grilování potíráme směsí.

Brokolici očistíme, na oleji zpěníme česnek, přidáme brokolici, okořeníme a podlijeme vínem. Dusíme.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist