Krůtí roládky se slaninou a žampiony

Suroviny

krůtí prsa
80 dkg
drůbeží játra
25 dkg
žampiony
15 dkg
uzená slanina
10 dkg
cibule
1 ks
tuk na smažení
1 PL
hladká mouka
1 PL
červené víno
1 dcl
máslo
1 PL
sůl a pepř
1 špetka
tymián
1 špetka
vývar
1 kostka

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na silnější plátky, které prořízneme, aby vznikla kapsa. Slaninu, cibuli a játra nakrájíme na drobno a vše na másle podusíme. Směs vložíme do kapsy v mase a sepneme párátkem. Nakonec osolíme, okořeníme, zprudka opečeme na rozpáleném tuku, podlijeme vývarem a dusíme v troubě. Hotové rolky vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, osmahneme, zředíme vývarem, přilijeme trochu červeného vína, zjemníme máslem a povaříme. Podáváme s opečenými bramborami nebo rýží.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.8.2015 9:58| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist