Krůtí roládky se slaninou a žampiony

Suroviny

krůtí prsa
80 dkg
drůbeží játra
25 dkg
žampiony
15 dkg
uzená slanina
10 dkg
cibule
1 ks
tuk na smažení
1 PL
hladká mouka
1 PL
červené víno
1 dcl
máslo
1 PL
sůl a pepř
1 špetka
tymián
1 špetka
vývar
1 kostka

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na silnější plátky, které prořízneme, aby vznikla kapsa. Slaninu, cibuli a játra nakrájíme na drobno a vše na másle podusíme. Směs vložíme do kapsy v mase a sepneme párátkem. Nakonec osolíme, okořeníme, zprudka opečeme na rozpáleném tuku, podlijeme vývarem a dusíme v troubě. Hotové rolky vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, osmahneme, zředíme vývarem, přilijeme trochu červeného vína, zjemníme máslem a povaříme. Podáváme s opečenými bramborami nebo rýží.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.8.2015 9:58| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist