Krůtí prsa na jablkách s mandlemi

kruti-prsa-na-jablkach-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

krůtí prso
600 g
jablko
2 ks
loupaná mandle
50 g
bílé víno
2 dl
máslo
70 g
rozinka
1 PL
hladká mouka
1 PL
nakládaná cibulka ve sladkokyselém nálevu
1 PL
sůl, mletý pepř
dle chuti
bazalka na ozdobení
dle chuti

Postup přípravy:

Rozinky zalijeme vínem a necháme nabobtnat. Jablka omyjeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky. Krůtí maso nakrájíme na plátky, které jemně naklepeme, opepříme, osolíme, poprášíme moukou a osmahneme na rozehřátém másle z obou stran dozlatova. Přidáme k nim jablka, mandle a naložené cibulky, vše podlijeme vínem s rozinkami a krátce podusíme. Hotové maso podle potřeby dochutíme a ozdobíme bazalkou. Podáváme s rýží nebo s různě upravenými bramborami.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.3.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist