Krůtí kapsy s nádivkou

Suroviny

krůtích prsou

4 plátky

rohlíků

2 ks

mléka

2 PL

eidamu

50 g

mletého muškátového květu

1 špetka

nasekané petrželky

1 PL

hrášku

2 PL

vajec

1 ks

másla

1 PL

oleje

1 PL

sůl, pepř

dle chuti

hladká mouka

dle potřeby

Postup přípravy:

Řízky naklepejte, osolte a opepřete. Rohlíky nakrájejte na kostičky, přelijte mlékem, přidejte nahrubo nastrouhaný sýr, petrželku, hrášek, rozšlehané vejce, sůl, muškátový květ a promíchejte. Směs rozdělte na řízky, přehněte je a zajistěte jehlou nebo párátky. Obalte dobře ze všech stran v hladké mouce. V kastrole rozpusťte máslo s olejem, vložte řízky a osmažte je. Podlijte vývarem nebo vodou a poduste doměkka. Před podáváním párátka či jehly odstraňte.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.11.2016 4:32| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist