Krůtí kapsy s nádivkou

Suroviny

krůtích prsou
4 plátky
rohlíků
2 ks
mléka
2 PL
eidamu
50 g
mletého muškátového květu
1 špetka
nasekané petrželky
1 PL
hrášku
2 PL
vajec
1 ks
másla
1 PL
oleje
1 PL
sůl, pepř
dle chuti
hladká mouka
dle potřeby

Postup přípravy:

Řízky naklepejte, osolte a opepřete. Rohlíky nakrájejte na kostičky, přelijte mlékem, přidejte nahrubo nastrouhaný sýr, petrželku, hrášek, rozšlehané vejce, sůl, muškátový květ a promíchejte. Směs rozdělte na řízky, přehněte je a zajistěte jehlou nebo párátky. Obalte dobře ze všech stran v hladké mouce. V kastrole rozpusťte máslo s olejem, vložte řízky a osmažte je. Podlijte vývarem nebo vodou a poduste doměkka. Před podáváním párátka či jehly odstraňte.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.11.2016 4:32| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist