Krkovice s rozmarýnem a cuketou

Suroviny

krkovice

700 g

brambor

8 ks

cuketa

1 ks

cibule

1 ks

olivový olej

slanina

sůl

pepř

chili

sladká paprika

med

1 PL

rozmarýn

česnek

5 stroužků

Postup přípravy:

Krkovici si naklepeme a osolíme. Mezitím si uděláme marinádu ze 2 lžic oleje, lžíce medu, pepře, obou paprik, utřeného česneku a rozmarýnu. Vetřeme ji do masa a necháme přes noc v ledničce. 

Na plech vyložený pečícím papírem dáme kolečka cibule, cuketu a čvrtky omytých brambor. Posypeme solí, rozmarýnem a zakápneme olivovým olejem. Plech dáme na spod trouby.
Maso položíme na rošt z trouby, poklademe ho plátky slaniny a dáme nad plech. Na brambory bude kapat šťáva z krkovičky a ty pak dostanou úžasnou příchuť.

Pečeme 45 minut v troubě na 185 stupnů.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.5.2011 5:27| autor: vampzaba

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist