Krkovice s rozmarýnem a cuketou

Suroviny

krkovice
700 g
brambor
8 ks
cuketa
1 ks
cibule
1 ks
olivový olej
slanina
sůl
pepř
chili
sladká paprika
med
1 PL
rozmarýn
česnek
5 stroužků

Postup přípravy:

Krkovici si naklepeme a osolíme. Mezitím si uděláme marinádu ze 2 lžic oleje, lžíce medu, pepře, obou paprik, utřeného česneku a rozmarýnu. Vetřeme ji do masa a necháme přes noc v ledničce. 

Na plech vyložený pečícím papírem dáme kolečka cibule, cuketu a čvrtky omytých brambor. Posypeme solí, rozmarýnem a zakápneme olivovým olejem. Plech dáme na spod trouby.
Maso položíme na rošt z trouby, poklademe ho plátky slaniny a dáme nad plech. Na brambory bude kapat šťáva z krkovičky a ty pak dostanou úžasnou příchuť.

Pečeme 45 minut v troubě na 185 stupnů.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.5.2011 5:27| autor: vampzaba

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist