47f3686c76a81ee2a57f388715fbb0ba2453ce66.jpg

Krkovice s rozmarýnem a cuketou

Krkovici si naklepeme a osolíme. Mezitím si uděláme marinádu ze 2 lžic oleje, lžíce medu, pepře, obou paprik, utřeného česneku a rozmarýnu. Vetřeme ji do masa a necháme přes noc v ledničce.  Na plech vyložený pečícím papírem dáme kolečka cibule, cuketu a čvrtky omytých...

Diskuze

5 komentářů

    m
    martinnatr

    krkovici peču, je vynikající

    g
    glady

    Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.

    k
    krockovapavla

    Nemám krkovici jako maso vůbec ráda.

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle vypadá vážně luxusně , ta šťáva z masa na bramborách bude skvělá

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist