Krevety s česnekem a rajčaty

krevety-s-cesnekem-a-rajcaty-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

kreveta
150 g
olivový olej
1 PL
červená nakrájená cibule
1 ks
česnek
4 stroužky
nakrájené rajče (konzerva)
420 g
rajský protlak
1 PL
červené víno
150 ml
nakrájená petrželka
1 PL
krátké těstoviny penne
450 g
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Rozehřejte v pánvi olivový olej a jemně osmahněte nakrájenou cibulku a česnek než změknou. Vmíchejte nakrájená rajčata, rajský protlak a červené víno. Osolte a opepřete čerstvě mletým černým pepřem. Poduste omáčku 10 minut bez pokličky než zhoustne. Přidejte nakrájenou petržel a krevety a duste další tři minuty. Mezitím uvařte těstoviny, propláchněte je a nechte okapat. Nakonec smíchejte dohromady omáčku a těstoviny.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.7.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist