Královský Hermelín v mandlovém kabátku

Hermelin_v_mandlovem_kabate-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

hermelín

2 ks

pomeranč

1 ks

rozinky

1 PL

platkové mandle

2 PL

olej na opekání

brusinkový dip

1 PL

pivo

1 dcl

hladká mouka

3 PL

vejce

1 ks

sůl

špetka

Postup přípravy:

 

Těstíčko: 1 dcl piva, 3 lžíce hladké mouky, 1 vejce, špetka soli

Oloupeme pomeranč, jednu polovinu pomeranče nakrájím na měsíčky, které opečeme na pánvi. Z druhé poloviny vymačkáme šťávu, kterou na pánvi vyvaříme na polovinu objemu. Poté přidáme rozinky a v pomerančové šťávě je krátce povaříme. Nakonec přidáme opečené měsíčky. Hermelín Na Vaření namočíme do těstíčka, obalíme v plátkových mandlích a pozvolna osmahneme do zlatova. Podáváme s brusinkovým dipem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist