Králičí pěna

Suroviny

dušené králičí maso
300 g
šťáva z králíka
2 PL
našlehané máslo
100 g
sladká smetana
2-3 PL
vařené žloutky
2 ks
sůl
dle chuti
pepř
dle chuti
mletá sladká paprika
dle chuti
citrónová šťáva
dle chuti
worchestr
dle chuti

Postup přípravy:

Maso, žloutky, šťávu, koření dáme do mixeru a rozmixujeme najemno.

Poté mix smícháme se smetanou a zašleháme máslo. Případně dále dochutíme. Vznikne nadýchaná pěna.

 Tou naplníme cukrářský sáček a naplníme jím např. trošku vydlabaná rajčata a pak ozdobíme sekaným bílkem, roličkou šunky, vlašským ořechem a petrželkou.

Nebo naplníme malé rozpůlené papriky, zdobíme pažitkou, trojúhelníčkem tvrdého sýra.

Nebo navršíme na 1cm kolečka salátových okurek.

Případně plátky šunky potřeme pěnou, zarolujeme, našikmo přepůlíme a ozdobíme steril. okurkou, paprikou, petrželkou. A můžeme také plnit malé větrníčky z odpalovaného těsta apod.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist