Králičí pěna
Maso, žloutky, šťávu, koření dáme do mixeru a rozmixujeme najemno. Poté mix smícháme se smetanou a zašleháme máslo. Případně dále dochutíme. Vznikne nadýchaná pěna. Tou naplníme cukrářský sáček a naplníme jím např. trošku vydlabaná rajčata a pak ozdobíme sekaným bílkem, roličkou šunky, vlašským ořechem...
Pěnu z králíka nevyzkouším, ničím mě nezaujala.
Pěny jako takové jsou obvykle dobré.
Králičí pěna ma neoslovila.
Určitě vyzkouším. Když nám bude chutnat, zařadíme do jídelníčku.
nic z dušeného králičího masa jsem ještě nikdy nejedla
mít trochu dušeného králičího masa by nebylo vůbec špatné
Králičí pěna – opravdu nevím jestli by tohle u nás mělo úspěch !
zajímavý recept, až někdy nebudu vědět co uvařit, určitě si na něj vzpomenu 🙂
moc dobře a podrobně popsaný postup vaření
králičí maso nejíme, takže nic pro nás
mít doma vykrmeného králíka , tak jej slupneme pečeného a pomazánku by nezbylo !