Králičí pěna

Maso, žloutky, šťávu, koření dáme do mixeru a rozmixujeme najemno. Poté mix smícháme se smetanou a zašleháme máslo. Případně dále dochutíme. Vznikne nadýchaná pěna.  Tou naplníme cukrářský sáček a naplníme jím např. trošku vydlabaná rajčata a pak ozdobíme sekaným bílkem, roličkou šunky, vlašským ořechem...

Diskuze

11 komentářů

    nova2

    Pěnu z králíka nevyzkouším, ničím mě nezaujala.

    j
    jenetka

    Pěny jako takové jsou obvykle dobré.

    j
    jankac

    Králičí pěna ma neoslovila.

    g
    glady

    Určitě vyzkouším. Když nám bude chutnat, zařadíme do jídelníčku.

    x
    xxkouckaxx

    nic z dušeného králičího masa jsem ještě nikdy nejedla

    x
    xxkouckaxx

    mít trochu dušeného králičího masa by nebylo vůbec špatné

    x
    xxkouckaxx

    Králičí pěna – opravdu nevím jestli by tohle u nás mělo úspěch !

    c
    chiappa

    zajímavý recept, až někdy nebudu vědět co uvařit, určitě si na něj vzpomenu 🙂

    b
    Brubak

    moc dobře a podrobně popsaný postup vaření

    v
    viwi

    králičí maso nejíme, takže nic pro nás

    x
    xxkouckaxx

    mít doma vykrmeného králíka , tak jej slupneme pečeného a pomazánku by nezbylo !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist