Kotlety s bylinkami a česnekem

Suroviny

vepřových kotlet
750 g
česneku
5 stroužků
sůl, kmín
tymiánu
1 špetka
rozmarýnu
1 špetka
tuk, voda
hladká mouka

Postup přípravy:

Kotlety osolíme a naklepeme. Potom je prošpikujeme česnekem, nařízneme okraje a okořeníme. Dáme je na tuk do pekáčku, podlijeme vodou, přikryjeme a pečeme do měkka. Před koncem pečení pekáč odklopíme a kotlety dopečeme do červena. Vyndáme je, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a povaříme. Podáváme s bramborem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist