Kotlety s bylinkami a česnekem

Suroviny

vepřových kotlet
750 g
česneku
5 stroužků
sůl, kmín
tymiánu
1 špetka
rozmarýnu
1 špetka
tuk, voda
hladká mouka

Postup přípravy:

Kotlety osolíme a naklepeme. Potom je prošpikujeme česnekem, nařízneme okraje a okořeníme. Dáme je na tuk do pekáčku, podlijeme vodou, přikryjeme a pečeme do měkka. Před koncem pečení pekáč odklopíme a kotlety dopečeme do červena. Vyndáme je, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a povaříme. Podáváme s bramborem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist