Karbanátky z uzenáče

Suroviny

maso z uzenáče
500 g
žemle
3 ks
vejce
4 ks
mléko
2 dcl
sůl a pepř
dle chuti
hladká mouka
dle potřeby
strouhanka
dle potřeby
olej na smažení
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso zbavené kostí rozmělníme na kousky. Žemle namočíme v mléce, trochu vymačkáme a přidáme k masu spolu se třemi vejci. Osolíme, opepříme a tvarujeme karbanátky. Ty potom obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Zvolna osmažíme na oleji a podáváme s brambory (s kečupem nebo tatarskou omáčkou). Dobrou chuť!

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.11.2013 10:14| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist