Karbanátky z uzenáče

Suroviny

maso z uzenáče
500 g
žemle
3 ks
vejce
4 ks
mléko
2 dcl
sůl a pepř
dle chuti
hladká mouka
dle potřeby
strouhanka
dle potřeby
olej na smažení
dle potřeby

Postup přípravy:

Maso zbavené kostí rozmělníme na kousky. Žemle namočíme v mléce, trochu vymačkáme a přidáme k masu spolu se třemi vejci. Osolíme, opepříme a tvarujeme karbanátky. Ty potom obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Zvolna osmažíme na oleji a podáváme s brambory (s kečupem nebo tatarskou omáčkou). Dobrou chuť!

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.11.2013 10:14| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist