Karbanátky z ovesných vloček s petrželkou

Suroviny

ovesné vločky
40 dkg
mléko
1/4 l
velká cibule
1 ks
sekaná petrželová nať
2 PL
česnek
1 stroužek
olej
100 ml
vejce
2 ks
strouhanka
2 PL
mouka na obalení
dle potřeby

Postup přípravy:

Mléko rozředíme stejným množstvím vody, přivedeme k varu a vsypeme ovesné vločky se špetkou soli. Vaříme za stálého míchání na hustou kaši. V míse necháme vychladnout. Na oleji osmažíme cibuli, přidáme sekanou petrželku a prolisovaný česnek a krátce osmahneme. Přidáme k prochladlé vločkové kaši, vše osolíme, přidáme vejce, promícháme a podle potřeby zahustíme strouhankou. Z těsta tvoříme karbanátky, obalujeme v mouce a smažíme.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.6.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist