Karbanátky z uzenáče
Maso zbavené kostí rozmělníme na kousky. Žemle namočíme v mléce, trochu vymačkáme a přidáme k masu spolu se třemi vejci. Osolíme, opepříme a tvarujeme karbanátky. Ty potom obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Zvolna osmažíme na oleji a podáváme s brambory (s kečupem nebo tatarskou omáčkou). Dobrou...
zajímavý recept, vyzkouším, super
vypadá to na výborný nápad…určitě zkusíme
Karbanátky z uzenáče? To by mě opravdu nenapadlo. Ale my radši zůstaneme u klasiky 🙂
S tímto bych u nás doma neuspěla.
Karbanátky z uzenáče si zcela určitě odpustím, mám rybu ráda tak jak je.
Velmi zajímavý recept. Milovníci uzenáčů a ryb jistě ocení.
karbanátky z uzenáče neznám, ani by mě to nenapadlo
Tak to by mně nenapadlo karbenátky z uzenáče.