karbanatky-z-uzenace.jpg

Karbanátky z uzenáče

Maso zbavené kostí rozmělníme na kousky. Žemle namočíme v mléce, trochu vymačkáme a přidáme k masu spolu se třemi vejci. Osolíme, opepříme a tvarujeme karbanátky. Ty potom obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Zvolna osmažíme na oleji a podáváme s brambory (s kečupem nebo tatarskou omáčkou). Dobrou...

Diskuze

8 komentářů

    m
    martinnatr

    zajímavý recept, vyzkouším, super

    g
    glady

    vypadá to na výborný nápad…určitě zkusíme

    l
    lidka2

    Karbanátky z uzenáče? To by mě opravdu nenapadlo. Ale my radši zůstaneme u klasiky 🙂

    l
    ladouch

    S tímto bych u nás doma neuspěla.

    e
    Elisa19

    Karbanátky z uzenáče si zcela určitě odpustím, mám rybu ráda tak jak je.

    v
    viki11

    Velmi zajímavý recept. Milovníci uzenáčů a ryb jistě ocení.

    l
    lucik21

    karbanátky z uzenáče neznám, ani by mě to nenapadlo

    b
    Bobina1

    Tak to by mně nenapadlo karbenátky z uzenáče.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist