karbanatky_3.jpg

Karbanátky z telecí plece s petrželkou

Housku nakrájíme na plátky a zalijeme ji ohřátým mlékem, necháme chvíli nasáknout, pak mléko vymačkáme. V míse promícháme mleté telecí maso s vymačkanou houskou, vejci, solí, pepřem a nasekanou petrželkou, přidáme také trochu strouhanky. Z masové hmoty vytvarujeme jednotlivé karbanátky, ty pozvolna smažíme v rozpáleném...

Diskuze

3 komentáře

    s
    soffie

    z tohoto masa jsem nezkoušela….

    l
    lucik21

    Karbanátky z telecí plece jsem ještě nezkoušela

    b
    Bobina1

    Karbanátky z telecí plece s petrželkou jsou určitě moc dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist