Karbanátky z hlávkového zelí a šunky

Suroviny

hlávkové zelí

500 g

šunka

100 g

žemle

2 ks

mléko

125 ml

vejce

2 ks

česnek

1 stroužek

strouhanka

olej

sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hlávku zelí rozdělte na čtvrtky a poduste v osolené vodě. Nechte okapat a jemně nasekejte, případně umelte.

Přidejte žemle, které jste předtím namočili v mléce a vymačkali, posekanou šunku, syrová vejce, sůl, pepř a podle potřeby strouhanku.

Důkladně propracujte a zformujte karbanátky. Obalte je ve strouhance a po obou stranách osmažte na oleji.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.4.2012 8:48| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist