Kapr po kaplicku se žampióny a česnekem

Suroviny

porce kapra
4 ks
žampiónů
200 g
cibule
1-2 ks
červeného vína
1 dcl
másla
40 g
česneku
1-2 stroužky
dle potřeby hladká mouka
dle chuti pepř, sůl

Postup přípravy:

Dobře očištěné porce kapra osolíme, opepříme, lehce obalíme v mouce a zprudka opečeme na polovině másla s drobně nakrájenou cibulí. Přidáme na plátky nakrájené žampiony a společně dusíme. Asi po 10 minutách zalijeme červeným vínem a dusíme ještě dalších 10 minut. Můžeme ochutit utřeným česnekem. Příloha: hranolky

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.3.2011 4:39| autor: Handale

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist