Kapr po kaplicku se žampióny a česnekem

Suroviny

porce kapra
4 ks
žampiónů
200 g
cibule
1-2 ks
červeného vína
1 dcl
másla
40 g
česneku
1-2 stroužky
dle potřeby hladká mouka
dle chuti pepř, sůl

Postup přípravy:

Dobře očištěné porce kapra osolíme, opepříme, lehce obalíme v mouce a zprudka opečeme na polovině másla s drobně nakrájenou cibulí. Přidáme na plátky nakrájené žampiony a společně dusíme. Asi po 10 minutách zalijeme červeným vínem a dusíme ještě dalších 10 minut. Můžeme ochutit utřeným česnekem. Příloha: hranolky

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.3.2011 4:39| autor: Handale

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist