Kapr načerno s mandlemi

Suroviny

kapr

1 ks

celer

1/2 ks

petržel

1 ks

mrkev

1 ks

rozinky

40 g

mandle

40 g

sušené švestky

100 g

kuličky pepře

10 ks

kuličky nového koření

5 ks

bobkový list

2 ks

tymián

1 špetka

cibule

1 ks

perník na strouhání

dle chuti

sirup

dle chuti

ocet

1 PL

Postup přípravy:

V osolené vodě vaříme celer, petržel (obojí v celku), drobně nakrájenou mrkev, rozinky, mandle a suché švestky. Do menšího hrnečku dáme vařit všechno koření a cibuli. Když je zelenina měkká vyjmeme celer a petržel, přilijeme zcezený vývar z koření. Přidáme naporcovanou ryby, vaříme 5 – 10 minut, pak přidáme větší hrst nastrouhaného perníku, lžíci sirupu a trochu octa.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.12.2013 10:16| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist