Kapr načerno s mandlemi

Suroviny

kapr
1 ks
celer
1/2 ks
petržel
1 ks
mrkev
1 ks
rozinky
40 g
mandle
40 g
sušené švestky
100 g
kuličky pepře
10 ks
kuličky nového koření
5 ks
bobkový list
2 ks
tymián
1 špetka
cibule
1 ks
perník na strouhání
dle chuti
sirup
dle chuti
ocet
1 PL

Postup přípravy:

V osolené vodě vaříme celer, petržel (obojí v celku), drobně nakrájenou mrkev, rozinky, mandle a suché švestky. Do menšího hrnečku dáme vařit všechno koření a cibuli. Když je zelenina měkká vyjmeme celer a petržel, přilijeme zcezený vývar z koření. Přidáme naporcovanou ryby, vaříme 5 – 10 minut, pak přidáme větší hrst nastrouhaného perníku, lžíci sirupu a trochu octa.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.12.2013 10:16| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist